Tim Lundqvist inledde sin karriär som elektriker och arbetade på varierande projekt under 10 år. Därefter tog han sig an rollen som projektledare kring automation på en styrfirma. Kombinationen av dessa erfarenheter gör honom som klippt och skuren för rollen som arbetsledare hos oss på BT El!

221025-BT-El-Tim-Lundqvist

– Det dök upp en möjlighet hos BT El och jag är glad att jag tog den. Vi hade flera gemensamma projekt i min tidigare anställning så jag hade fått en bra uppfattning om företaget. Nu när jag har jobbat här i några månader har jag samma uppfattning; det är en trygg firma, kunniga medarbetare och bra stämning. Det är verkligen toppen!, inleder Tim.

Bidrar till energibesparingar

Tim kan båda världar – både styr och el, det gör att han kan medla däremellan för att uppnå bästa resultat på projekten. Vi välkomnade honom till företaget i april och sedan dess har han bland annat varit delaktig i projekten vid Södersjukhuset, Huddinge sjukhus och Kärrtorps IP.

– Det gynnar mig definitivt att jag har varit elektriker tidigare och det känns som att komma hem igen. Jag har vuxit upp med elektriker och praktiserade i branschen första gången när jag var 15 år. Det är här jag trivs som bäst. Min erfarenhet gör att jag kan bidra till smarta lösningar och energieffektivisering åt kund, berättar Tim.

Tim är social, noggrann och hjälpsam gentemot såväl kunder som medarbetare. Han säkerställer att allt flyter på under projekten och han är en uppskattad kollega!

Johanna, vd på BT El, om Tims första tid på företaget

– Det är tydligt att Tim vill vara med och utveckla vår verksamhet. Med sina erfarenheter kommer han in med nya synsätt och det är jätteroligt. Det är ett positivt tillskott på kontoret!

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...