Thomas Syrén anslöt sig till oss på BT El strax efter midsommar. Det är en anställning som varat i några månader, men en uppbyggd relation som sträcker sig över 20 år tillbaka i tiden. Han arbetar med svagström i stort och har siktat in sig särskilt på brandlarm!

221025-BT-El-elektriker_78-Thomas-Syren-webben

Lång erfarenhet inom branschen

Thomas har varit i branschen sedan 2000 och under den tiden har han haft fokus på brandlarm. Arbetet inkluderar installationer och med sin långa erfarenhet samt breda kompetens är han inte rädd för att ta sig an fler moment i projekten.

– Min roll handlar om anpassning och installation av brandlarm, vilket är något som brukar ingå i BT El:s entreprenader. Som tekniker gillar jag att hålla i hela jobbet och ansvaret som kommer med det. Att räkna på jobb, ha kundkontakt, göra underlag och ro projektet i land. Installation är inte allt även om det är en viktig del! Jag gillar att vi kan lära av varandra i teamet och jag ser fram emot att jobba tillsammans med Tim i ett kommande projekt då han är specialiserad inom styr. Jag är öppen för att lära mig nya saker, inleder Thomas.

221025-BT-El-elektriker_72-Thomas-Syren-webben
221025-BT-El-elektriker_87-Imad-Thomas-Syren-webben

Hög arbetsmoral

Han lyfter upp varierande arbetsuppgifter som en av anledningarna till att han trivs – det är allt från el och tele till brand och styr. Efter flera försök att få över honom till vår verksamhet tog han beslutet våren 2022, något som föll väl ut för båda parter.

– Det kändes som en naturlig övergång för min del eftersom att jag har samarbetat med BT El tidigare. Jag upplever att de bryr sig om sin personal genom att de är lyhörda och öppna för frågor. Vi har frihet under ansvar på projekten och det trivs jag med. Jag kände mig välkomnad direkt. Det är härliga människor på företaget och kollegorna är jättebra, det är nästan viktigast av allt! Det är hög arbetsmoral i teamet, avslutar Thomas.

Linje

Relaterade nyheter

221025-BT-El-elektriker_85-Imad-webben
Medarbetare
Nyheter
3 november, 2022

Ingen dag är den andra lik inom elektrikeryrket enligt Imad

helena
I över 30 år har Imad Mohammed arbetat inom elektrikerbranschen, och år 2013 fann han sin väg in hos B...
1-BT-El-installation-Lars-Jansson-5-VALD-1
Medarbetare
Nyheter
20 oktober, 2022

Möt Lars, en av våra veteraner

helena
Låt oss presentera Lars Jansson, en veteran i branschen och en av våra trogna medarbetare. Han inledde...