Gemenskap på arbetsplatsen är viktigare än någonsin. I september väntade en fartfylld teambuilding för gänget på BT El, med ingen mindre än Enduro-proffset Anders Eriksson! En uppskattad och efterlängtad aktivitet som bjöd på såväl utmaning som adrenalin. 

BT-El-teambuilding-Enduro_4

Fartfyllda åk och en känsla av gemenskap 

Att ha roligt tillsammans med sina kollegor är ett oslagbart framgångsrecept – både socialt och arbetsmässigt. Att valet av teambuildingaktivitet föll på just motorcykelsporten Enduro är föga förvånande med tanke på intresset inom företaget. Både Johanna Blom, vd, och hennes pappa Per Blom, grundare, utövar sporten. Att ge medarbetarna på BT El möjligheten att få lära sig av ett sådant proffs som Anders kändes därför som en självklarhet – och flera medarbetare tog sig an utmaningen att testa terrängbanan. Den adrenalinhöjande aktiviteten gav också ett utmärkt tillfälle att välkomna två nyrekryteringar: Ermir Cani och Alexander Ranborn, som båda har omfattande erfarenhet från elektrikeryrket sedan tidigare. Som om detta inte vore nog välkomnades också lärlingen Llyn Falk till gänget.

BT-El-teambuilding-Enduro_2
BT-El-teambuilding-Enduro_3

Efter den fartfyllda morgonen väntade lunch, ytterligare teambuilding-aktiviteter och senare även middag för alla medarbetare. Det var helt enkelt en teambuilding helt i BT El:s tycke och smak! 

BT-El-teambuilding-Enduro_6
BT-El-teambuilding-Enduro_5

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...