BT-El-elektriker-om-oss

Om BT El

BT El – er trygga elinstallatör i Storstockholm!

Vi är ett familjärt bolag som hjälper er med tjänster inom elarbeten, tele- och datanät, samt installationer av brandlarm. Våra elektriker arbetar med yrkesglädje och har spenderat många år inom branschen, vilket innebär att de alltid tar hänsyn till elsäkerhetskrav samt miljö- och kvalitetskrav. BT El är auktoriserat enligt branschregler hos Elsäkerhetsverket – vi bryr oss på riktigt och vill säkra din trygghet.

Det viktigaste för oss på BT El är människorna. I dagsläget sysselsätter vår verksamhet närmare 20 medarbetare varje dag, varav många har arbetat inom företaget sedan start. Vår uppfattning är att högkvalitativa resultat grundar sig i en god arbetsmiljö där våra medarbetare har alla möjligheter att utvecklas.

Arbetet hos oss genomsyras av en stark sammanhållning och öppen kommunikation i alla led – något som vi är stolta över. Vi håller vad vi lovar!

Träffa våra medarbetare och lär känna oss på BT El!

BT-El-teambuilding-Enduro_2

Linje

Vår filosofi

Familjärt

Vi arbetar för att främja delaktighet, vara inkluderande och stärka relationer. Det viktigaste för oss på BT El är människorna!

Sunt förnuft

Vi följer principen sunt förnuft i alla led inom relationer, uppdrag, materialval och beslut. Vi håller alltid våra löften, vilket exempelvis innebär att arbetet utförs inom överenskommen tid.

Respekt

Vi visar respekt genom att vi för en löpande kommunikation med våra kunder och värderar alla på samma nivå – oavsett arbetslivserfarenhet eller befattning.

Glädje

Vi värdesätter våra medarbetares välmående och att vi har roligt på jobbet, genom spännande aktiviteter utanför arbetet och givande uppdrag på fältet!

Linje

Historik

BT El grundades år 1987 av Per Blom tillsammans med hans dåvarande kompanjon, och har sedan dess varit ett familjeägt bolag.

webben-BT-El-elfirma-elektriker_23-Fabian-Lundh

1993

Företaget blev helägt av Per Blom

Under uppstarten inriktade vi oss på elinstallationer i nyproducerade villor och lägenheter i behov av renovering. I mitten av 90-talet initierades ett samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset där vi utförde uppdrag inom el, tele och brandlarm. Med tiden utvecklades våra arbetsområden och vi började erbjuda tjänster inom stambyten och rotarbeten i bostadshus och på kontor.

Våra tjänster utvecklades

I nuläget tillhör flera av våra största kunder Locums fastighetsbestånd, vilket innefattar sjukhus och sjukvårdsinrättningar, samt SL:s buss- och tunnelbanedepåer. Vårt familjära bolag har sedan start arbetat med en mängd olika elinstallationer främst inom den offentliga sektor, men vi är också verksamma inom företagsmarknaden.

210519-BT-El-taby-bussdepa_27-1
BT-El-Taby-Bussdepa-Mats-Holmberg-Johanna-Blom_16-webben

2022

Vi firar 35-årsjubileum!

Vi kan med stolthet berätta att vi idag består av ett sammansvetsat team där flera av oss har arbetat inom företaget i 30 år. En grund som skapar delaktighet och sammanhållning inom hela bolaget. Vi värdesätter god arbetsmiljö och yrkesglädje – två faktorer som med säkerhet stärker både kund- och medarbetarlojaliteten.

Linje

bt-el-per-blom-webben-533×800

Per Blom

Ägare

bt-el-annika-sjogren-533×800

Annika Sjögren

Ekonomichef

BT-El-Johanna-Blom-1

Johanna Blom

VD

bt-el-mattias-gregestam-533×800

Mattias Gregestam

Projektledare

BT-El-Tim-Lundqvist

Tim Lundqvist

Projektledare

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta till oss

Stockholm Elektravägen 73
126 30 Hägersten

08-722 78 10

info@btel.se