Norr Enby är verksamma inom byggsektorn och har arbetat med många ombyggnationer av lokaler genom åren – främst hyresgästanpassningar och ombyggnationer av vårdavdelningar. Vi på BT El har varit delaktiga i flera av projekten genom åren och det är ett samarbete båda parter värnar om.

Norr-Enby-BT-El-Johanna-Rasmus-webben

Norr Enby inledde 2022 med ett generationsskifte när Rasmus Stenbacks gick in som delägare och ordförande. Med en lång bakgrund som snickare och över tio år som egenföretagare är Rasmus rätt person att föra företaget vidare. Under de senaste fem åren har han arbetat i ett flertal projekt tillsammans med BT El inom den offentliga sektorn.

Ett nära samarbete

Renoveringen på Danderyds sjukhus är ett av många projekt där Norr Enby och BT El samarbetar för att rusta vårdlokalerna för framtida verksamhet. Utöver det är många kontorsanpassningar under arbete.

– BT El visar ett stort engagemang och är lösningsorienterade i samtliga projekt. De är lätta att jobba med och har mycket kunskap, det känns tryggt. Vi arbetar inte enbart tillsammans ute på fältet, utan delar kontor också! Det gör att vi har en nära kontakt, berättar Rasmus.

Med Rasmus gedigna kompetens inom branschen finns goda möjligheter att vidareutveckla verksamheten – och vi på BT El ser fram emot att vara en del av den resan!

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...