I över 30 år har Imad Mohammed arbetat inom elektrikerbranschen, och år 2013 fann han sin väg in hos BT El-familjen. Imad beskriver att det roligaste med yrket är variationen av arbetsuppgifter och att ingen dag är den andra lik.

221025-BT-El-elektriker_85-Imad-webben

Sammanhållning i varierande uppdrag

För 21 år sedan kom Imad till Sverige, något han pratar om med glädje. Hos BT El uppskattar Imad att det finns en variation bland uppdrag inom el- och brandinstallationer som innefattar dataprogrammering. På fältet varierar såväl kollegor som arbetsuppgifter, där samarbetet är en viktig del. Det bidrar till en stark sammanhållning och familjär stämning i teamet.

– Mina kollegor är min andra familj – en stor familj. Jag har riktigt bra och fina kamrater. Om jag är glad och hjälpsam mot alla går jobbet mycket bättre!, berättar Imad.

221025-BT-El-elektriker_61-Imad-webben

Samarbete är viktigt

I elektrikeryrket anser Imad att en viktig egenskap är att vara social och kommunikativ. Ett lyckat samarbete är avgörande för att projektet ska gå i mål enligt plan.

– Vi samarbetar med många personer och vi gör inte samma sak varje dag – det är roligast. Jag trivs som elektriker, när man älskar sitt jobb blir det lätt!, avslutar Imad.

Linje

Relaterade nyheter

BT-El-Jimmy-elektriker-larling-webben
Medarbetare
Nyheter
26 december, 2023

Möt Jimmy, en av våra lärlingar

helena
Jimmy gjorde sin praktik hos oss på BT El under våren och sedan sommaren är han en av våra lärlingar!...
230224-BT-El-Charles-webben
Medarbetare
Nyheter
3 mars, 2023

Möt vår förstaårsmontör Charles!

helena
Charles, känd som Challe hos oss på BT El, blev nyligen förstaårsmontör och är i ständig utveckling. H...