I över 30 år har Imad Mohammed arbetat inom elektrikerbranschen, och år 2013 fann han sin väg in hos BT El-familjen. Imad beskriver att det roligaste med yrket är variationen av arbetsuppgifter och att ingen dag är den andra lik.

221025-BT-El-elektriker_85-Imad-webben

Sammanhållning i varierande uppdrag

För 21 år sedan kom Imad till Sverige, något han pratar om med glädje. Hos BT El uppskattar Imad att det finns en variation bland uppdrag inom el- och brandinstallationer som innefattar dataprogrammering. På fältet varierar såväl kollegor som arbetsuppgifter, där samarbetet är en viktig del. Det bidrar till en stark sammanhållning och familjär stämning i teamet.

– Mina kollegor är min andra familj – en stor familj. Jag har riktigt bra och fina kamrater. Om jag är glad och hjälpsam mot alla går jobbet mycket bättre!, berättar Imad.

221025-BT-El-elektriker_61-Imad-webben

Samarbete är viktigt

I elektrikeryrket anser Imad att en viktig egenskap är att vara social och kommunikativ. Ett lyckat samarbete är avgörande för att projektet ska gå i mål enligt plan.

– Vi samarbetar med många personer och vi gör inte samma sak varje dag – det är roligast. Jag trivs som elektriker, när man älskar sitt jobb blir det lätt!, avslutar Imad.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...