I över 30 år har Imad Mohammed arbetat inom elektrikerbranschen, och år 2013 fann han sin väg in hos BT El-familjen. Imad beskriver att det roligaste med yrket är variationen av arbetsuppgifter och att ingen dag är den andra lik.

221025-BT-El-elektriker_85-Imad-webben

Sammanhållning i varierande uppdrag

För 21 år sedan kom Imad till Sverige, något han pratar om med glädje. Hos BT El uppskattar Imad att det finns en variation bland uppdrag inom el- och brandinstallationer som innefattar dataprogrammering. På fältet varierar såväl kollegor som arbetsuppgifter, där samarbetet är en viktig del. Det bidrar till en stark sammanhållning och familjär stämning i teamet.

– Mina kollegor är min andra familj – en stor familj. Jag har riktigt bra och fina kamrater. Om jag är glad och hjälpsam mot alla går jobbet mycket bättre!, berättar Imad.

221025-BT-El-elektriker_61-Imad-webben

Samarbete är viktigt

I elektrikeryrket anser Imad att en viktig egenskap är att vara social och kommunikativ. Ett lyckat samarbete är avgörande för att projektet ska gå i mål enligt plan.

– Vi samarbetar med många personer och vi gör inte samma sak varje dag – det är roligast. Jag trivs som elektriker, när man älskar sitt jobb blir det lätt!, avslutar Imad.

Linje

Relaterade nyheter

221025-BT-El-elektriker_78-Thomas-Syren-webben
Medarbetare
Nyheter
7 november, 2022

Möt vår specialist på brandlarm – Thomas!

helena
Thomas Syrén anslöt sig till oss på BT El strax efter midsommar. Det är en anställning som varat i någ...
1-BT-El-installation-Lars-Jansson-5-VALD-1
Medarbetare
Nyheter
20 oktober, 2022

Möt Lars, en av våra veteraner

helena
Låt oss presentera Lars Jansson, en veteran i branschen och en av våra trogna medarbetare. Han inledde...