I närmare 30 år har Annika Sjögren arbetat med bokföring och ekonomi. Hon började sin karriär som konsult på BT El redan 1993, genom sin egen redovisningsbyrå. Med bred kompetens inom ekonomi och god förståelse för vår verksamhet var hon betydelsefull i vår utveckling och anställdes hos oss år 2000 – vilket vi är glada för!

BT-El-installation-Annika-Sjogren-1-webben

Rollen som ekonomichef

Som ekonomichef ansvarar Annika för ekonomifunktionen. Det innefattar allt från löner, löpande bokföring och bokslut till rapportering och budgetarbete. Hon har även hand om förvaltningen av våra leasingbilar. Det är till Annika som medarbetare vänder sig till om de möter utmanande frågor angående bilarna.

– Det roligaste med min roll på BT El är variationen och bredden. Jag får arbeta med hela företaget från grunden och det passar mig oerhört bra, berättar Annika.

Lansering av nytt ekonomisystem

Annika var en nyckelperson i vårt arbete med att implementera ett nytt ekonomisystem 2022. Det var ett omfattande och lärorikt projekt.

– Det har varit enormt roligt att byta ekonomisystem. Jag har upptäckt nya funktioner i systemet som bidragit till effektivare arbete med mer kontroll, berättar Annika.

Avslutande fråga – hur har BT El utvecklats genom åren?

– Jag är glad över att vi har lyckats behålla den familjära kulturen under företagets tillväxt. Det har alltid funnits ett fokus på medarbetarna och ett värde i trivsel och utveckling. Vi är ett personalorienterat företag – alla ställer upp för företaget och varandra, avslutar Annika.

Linje

Relaterade nyheter

BT-El-Johan-Eklund_1-webben
Medarbetare
Nyheter
10 april, 2024

Möt Johan Eklund, vår specialist på säkerhet och brandlarm!

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-brandlarmstekniker-lediga-jobb-2
Medarbetare
Nyheter
3 april, 2024

Vi söker brandlarmstekniker!

helena
Vi söker en erfaren och engagerad brandlarmstekniker som vill vara en del av vårt team och bidra till...