BT El karakteriseras som bekant av familjär stämning, nära relationer och stark sammanhållning. Det sammansvetsade teamet har kompletterats med den nya elektrikern Fabian Lundh – en uppfinningsrik kille som började som praktikant i februari 2020 och fortsätter inom verksamheten som anställd. Han välkomnas med värme från kollegorna och nya spännande utmaningar inom yrket.

BT-El-elfirma-elektriker_5-Per-Blom-Fabian-Lundh-Johanna-Blom

Från praktik till anställning 

Fabian Lundh genomförde sin praktik på BT El och trivdes mycket bra i det familjära teamet som kännetecknas av ett tätt samarbete mellan samtliga anställda. Företaget strävar efter en filosofi där alla arbetar med alla – där kollegorna på fältet varierar mellan projekten. 

– Som nyanställd är det både fördelaktigt och uppskattat att få arbeta med olika personer från dag till dag. Att ser hur olika individer arbetar ger större insyn både i företaget och yrket, jag lär mig nya tips och trix hela tiden!, berättar Fabian.

webben-BT-El-elfirma-elektriker_21-Fabian-Lundh-Rein-Rauden-Nilas-Persson

Positiva utmaningar 

Att vara ny i branschen medför självklart en rad olika utmaningar och möjligheter. Fabian beskriver att han upplever sina arbetsdagar utmanande både fysiskt och psykiskt – ur ett positivt perspektiv. 

– Det är härligt att känna att man utmanas och utvecklas hela tiden, arbetet kräver både nytänk och förmågan att vara lösningsorienterad. Teorin stämmer inte alltid överens med praktiken – det tycker jag är roligast med jobbet, att jag måste tänka till lite, säger Fabian.

webben-BT-El-elfirma-elektriker_14-Rein-Rauden-Nilas-Persson-Johanna-Blom-Fabian-Lundh

Stark gemenskap 

Att kollegorna på BT El lär känna varandras styrkor på fältet skapar även en stark känsla av laganda och samhörighet när de faktiskt sammansluter på kontoret.  

– Jag har känt mig otroligt välkommen från start. Stämningen är inte bara familjär ute på fältet – utan den stärks också genom att vi har månatliga frukostmöten och äter lunch ute tillsammans. BT El är verkligen ett gott gäng!, avslutar Fabian.

webben-BT-El-elfirma-elektriker_23-Fabian-Lundh

Linje

Relaterade nyheter

BT-El-Johan-Eklund_1-webben
Medarbetare
Nyheter
10 april, 2024

Möt Johan Eklund, vår specialist på säkerhet och brandlarm!

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-brandlarmstekniker-lediga-jobb-2
Medarbetare
Nyheter
3 april, 2024

Vi söker brandlarmstekniker!

helena
Vi söker en erfaren och engagerad brandlarmstekniker som vill vara en del av vårt team och bidra till...