Charles, känd som Challe hos oss på BT El, blev nyligen förstaårsmontör och är i ständig utveckling. Han började hos oss våren 2021 och efter sin värnplikt valde han att komma tillbaka till oss, vilket vi tycker är fantastiskt roligt! Sedan sommaren 2022 har han arbetat i flera varierande projekt.

230224-BT-El-Charles-webben

Han inledde sin karriär i elektrikerbranschen hos oss på BT El och har nyligen blivit förstaårsmontör. Han beskriver starten på utbildningen som utvecklande och utmanande, vilket också är det som han tycker är extra roligt med yrket.

– Jag trivs med att jobba här och lär mig nya saker hela tiden, som exempel Plejd – det kunde jag inte innan. Det är en produkt som installeras bakom befintlig lampknapp, eller i elcentralen, som gör det möjligt för användaren att styra belysningen enkelt via appen Plejd, berättar Charles.

Lärling som elektriker

Under sin lärlingsperiod har Charles varit delaktig i flera av våra projekt och haft möjlighet att arbeta med olika typer installationer. För närvarande arbetar han på Hotell Bergendal tillsammans med Hugo och Nilas där vi ansvarar för elinstallationerna.

– BT El är ett jättebra företag. Det är en bra gemenskap och vi gör roliga saker tillsammans. Vi var nyligen i Sälen och det var svinroligt. Jag har fått flera nära kompisar här!, avslutar Charles.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...