Fredric Lindén har arbetat som arbetsledare på BT El sedan 2008. Karriären startade däremot långt innan dess, när han redan år 1996 inledde sin resa på företaget som elektriker. Med 24 års erfarenhet inom både elinstallationer och arbetsledning i bagaget besitter han omfattande kompetens inom alla typer av projekt – en trygghet han värnar om.

BT-El-elfirma-elektriker_12-Rein-Rauden-Nilas-Persson

Inspirerande omväxling

Rollen som arbetsledare innebär en bred variation av arbetsuppgifter – allt från kundmöten och materialbeställningar till logistik kring elektrikernas dagliga arbete. Delmoment som tillsammans skapar en god förståelse för verksamheten. Fredric menar att den tidigare kompetensen inom elinstallationer bidrar till många fördelar, inte minst vid planering av projekt. 

– Jag trivs verkligen med ansvaret det innebär att planera och strukturera våra projekt för att elektrikerna ska kunna arbeta smidigt på plats. I vissa perioder har vi upp till 20-25 projekt igång samtidigt vilket medför mycket logistik, det är otroligt givande att pussla ihop. Det är alltid spännande att gå till jobbet då ingen dag är den andra lik!, inleder Fredric.

Öppenhet och värme

När Fredric får frågan om varför han stannat så länge på företaget är svaret självklart. Den varma och familjära stämningen skapar goda relationer mellan alla på företaget. Fredrics gedigna erfarenhet bidrar även till att han kan finnas där som en mentor för nya medarbetare – något som skapar mervärde för båda parter.

– Det känns fint att kunna vara en erfaren ledare som de andra elektrikerna kan luta sig emot. Det jag uppskattar allra mest är alla nära relationer jag har fått genom arbetet, framför allt med vår grundare Per Blom. Vår starka gemenskap gör att jag känner mig som hemma, även på jobbet, berättar Fredric.

En långsiktig arbetsgivare

Fredric beskriver BT El som en arbetsgivare med fokus på god sammanhållning i teamet. Företaget består även av många kompetenta medarbetare med lång erfarenhet inom yrket vilket Fredric känner sig stolt över. 

– Den fina gemenskapen och det professionella resultatet bidrar till att jag vill stanna och fortsätta utvecklas. Jag värdesätter möjligheten att kombinera arbete med roliga stunder och gruppstärkande aktiviteter. Vi skrattar alltid tillsammans och jag ser fram emot att träffa mina kollegor varje dag!, avslutar Fredric.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...