Johanna Blom har arbetat på BT El sedan maj 2016 och innehar rollen som HR- och kommunikationsansvarig. Hennes arbetsuppgifter omfattar även uppdrag där hon är arbetsledare, något som medför utrymme för kompetensutveckling. BT El har sedan starten 1987 lagt stor vikt på att skapa en god arbetsmiljö där medarbetarna kan växa, vilket Johanna understryker; 

– En central del av BT El:s framgång grundar sig i vår goda sammanhållning, något som främjat både utveckling och tillväxt, berättar Johanna.

BT-El-Johanna-Blom-vd-webben

Johanna Blom har varit gemensam arbetsledare tillsammans med Per Blom på ett projekt gällande en bussdepå i Täby. Projektet som nu nått sitt slutskede har inneburit omfattande arbetsuppgifter och områden att axla.

– Vår elektriker Mats Holmberg har varit ansvarig för kommunikationen på plats medan jag och Per har skött delar av kommunikationen på distans. En väsentlig del i projektets framgång bottnar i vår gemensamma planering och vår utarbetade ansvarsfördelning, förklarar Johanna.

God arbetskultur bottnar i stark sammanhållning

BT El arrangerar många stärkande aktiviteter utöver projekten, vilket varit en bidragande komponent till den goda sammanhållningen. Företagets fokus på värderingar har resulterat i att många av medarbetarna funnits med sedan tidig start.

– Utöver att vi har väldigt roligt tillsammans ute på projekten har vi också arrangerat många aktiviteter som sträcker sig bortom arbetsområdena. Vi har spelat hockey tillsammans, gjort resor ihop och många andra upplyftande arrangemang. Alla aktiviteter har stärkt oss, vi fungerar som ett välsmort maskineri där alla medarbetare är lika viktiga, berättar Johanna.

BT-El-Taby-Bussdepa-Mats-Holmberg-Johanna-Blom_7-webben

Stark intern kultur skapar goda förutsättningar för extern kommunikation

I Johannas roll som kommunikationsansvarig ingår det att inkludera medarbetarna i den externa kommunikationen. Deras gemenskap har medfört högkvalitativa resultat gentemot kunderna, och skapar även förutsättningar för att stärka deras externa kommunikation.

Jag tycker det är viktigt att visa vad vi gör och hur vår sammanhållning genomsyrar alla led i företaget ut till kunderna. Vi arbetar just nu med ett förändringsarbete på våra sociala mediekanaler vilket inkluderar samtliga medarbetare, det är ett spännande arbete, avslutar Johanna.  

Linje

Relaterade nyheter

BT-El-Jimmy-elektriker-larling-webben
Medarbetare
Nyheter
26 december, 2023

Möt Jimmy, en av våra lärlingar

helena
Jimmy gjorde sin praktik hos oss på BT El under våren och sedan sommaren är han en av våra lärlingar!...
230224-BT-El-Charles-webben
Medarbetare
Nyheter
3 mars, 2023

Möt vår förstaårsmontör Charles!

helena
Charles, känd som Challe hos oss på BT El, blev nyligen förstaårsmontör och är i ständig utveckling. H...