Året efter Dennis Jensen gått ut gymnasiet fann han sin väg in på BT El – nu har det gått 12 år sedan han inledde sin karriär som elektriker. Det som har hållit honom kvar är den familjära stämningen som företaget genomsyras av. Han beskriver att gemenskapen är en av anledningarna till att alla fungerar bra ihop.

220223-BT-El-Dennis_webben

Skiftande arbetslag

Dennis berättar att han har trivts väldigt bra sedan dag ett tack vare den starka sammanhållning som finns hos teamet på BT El. Många av hans kollegor har arbetat tillsammans i över 10 år och några har även varit med sedan start. Det har utvecklats till en laganda som tydligt märks av i såväl projekt som teamaktiviteter. På frågan om varför han väljer att stanna så länge är svaret enkelt.

– Varför byta när man trivs så bra? 😄 Jag har jobbat med de flesta och det är en familjär känsla bland alla kollegor och vi känner varandra bra. Det märks särskilt när vi ses på kontoret och pratar om både jobb och privata saker. Det är kul!, berättar Dennis.

Lösningsorientering vid felsökningar

Det har blivit många projekt med åren och han anser att det är kul med nya arbetsmiljöer. Han har bland annat varit delaktig i projektet vid Kungliga Tekniska Högskolan – ett tätt samarbete med LP Bygg. Det är en tidigare forskningsstation inom kärnreaktorer som blivit konserthus. För Dennis innefattade uppdraget ett flertal elinstallationer och att dra ström till nya uttag i lokalen.

– Det roligaste med yrket är när jag behöver vara lösningsorienterad och göra felsökningar för att befintliga elinstallationer inte fungerar, det kluriga är extra roligt. Då får jag lokalisera var problemet ligger och lösa det!, avslutar Dennis.

Linje

Relaterade nyheter

221025-BT-El-elektriker_78-Thomas-Syren-webben
Medarbetare
Nyheter
7 november, 2022

Möt vår specialist på brandlarm – Thomas!

helena
Thomas Syrén anslöt sig till oss på BT El strax efter midsommar. Det är en anställning som varat i någ...
221025-BT-El-elektriker_85-Imad-webben
Medarbetare
Nyheter
3 november, 2022

Ingen dag är den andra lik inom elektrikeryrket enligt Imad

helena
I över 30 år har Imad Mohammed arbetat inom elektrikerbranschen, och år 2013 fann han sin väg in hos B...