Tävlingspuls, adrenalin och gasen i botten. Johanna Blom, vd på BT El, har ett minst sagt fartfyllt intresse. Sedan hon var 13 år har hon kört motocross, tävlat i SM och slirat fram längs leriga banor runt om i landet. Än idag är sporten ett av hennes främsta intressen – något som hon delar tillsammans med sin pappa och kollega Per Blom.

BT-El-teambuilding-Enduro_2

Ett fartfyllt intresse mellan far och dotter

Johanna började köra motocross redan när hon var 13 år. Det hela inleddes med cross och utvecklades snabbt till tävlingsnivå. Hon har kört flera SM, tävlat i fler sammanhang och motionskör fortfarande regelbundet. 

– Det jag älskar mest med motocross är att få göra något helt annorlunda. Tävlingspulsen och adrenalinet innan start är verkligen en speciell känsla. Det är också häftigt att man alltid kan utvecklas inom sporten, det tar aldrig stopp. Även om jag inte tävlar lika ofta tycker jag fortfarande att det är otroligt kul med farten och vi brukar köra minst en gång i veckan, pappa och jag. Vi har alltid haft det här intresset tillsammans, berättar Johanna.

Teambuilding med fokus på utmaning och glädje 

När valet av teambuilding-aktivitet skulle göras blev det därmed ganska självklart – givetvis skulle samtliga medarbetare på BT El få testa på att köra motocross. Det var en dimmig septembermorgon när hela gänget samlades på Botkyrka Motorklubb. Utrustningen låg framme, crosscyklarna stod redo och adrenalinet (eller kanske nervositeten) flödade. Efter noggrann genomgång och guidning av såväl enduro-proffset Anders Eriksson som Johanna och Per, var medarbetarna redo för en omgång på terrängbanan. 

– Jag är så glad över att vi fick möjligheten att dela vår passion med alla medarbetare! Det var fantastiskt att få se dem utmana sig själva, våga lite och ge sig ut på banan. Vissa hade aldrig ens suttit på en cross innan den här dagen – det gör mig både rörd och imponerad att de klarade av utmaningen så bra. Alla var grymma!, avslutar Johanna.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...