Johanna Blom, tidigare HR- och kommunikationsansvarig, utsågs i maj 2020 till ny tillförordnad VD på BT El. Den interna rekryteringen blev ett naturligt steg i samband med en omorganisering med fokus på sammansvetsade team och goda samarbeten.

BT-El-Taby-Bussdepa-Johanna-Blom_NYA-webben

Omorganiseringen på BT El medför att grundaren Per Blom tar sig an rollen som arbetsledare medan Johanna Blom tar över stafettpinnen som tillförordnad VD. Teamet på kontoret består även av Fredric Lindén som innehar rollen som projektchef. Tillsammans fokuserar de på att skapa trygghet för samtliga medarbetare och utveckla bolaget. 

– Det känns otroligt spännande och roligt med nya utmaningar inom företaget! Vi är ett starkt team med god sammanhållning som strävar efter samma mål. Än så länge är det nytt men jag ser fram emot att komma in i rollen ordentligt, berättar Johanna

En glädjefylld framtid

I Johannas nya arbetsroll som tillförordnad VD kommer hon bland annat att axla ett större personalansvar vilket innebär åtaganden kring företags- och personalutveckling. Johanna med team kommer även arbeta fram nya, tydliga fokusområden samt målsättningar för företaget.

– Jag ser ytterst positivt och hoppfullt på omorganiseringen och vad den kommer medföra. Jag kommer lägga mycket fokus på att utveckla det interna samarbetet och därmed lyfta företaget till nya nivåer. Jag ser glädjefyllt på BT El:s framtid!, avslutar Johanna.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...