BT El är en elinstallatör som arbetar gentemot företagsmarknad och offentlig sektor. Företaget grundades redan 1987 och har sedan dess växt tillsammans med medarbetarna. BT El genomsyras av en stark sammanhållning bland samtliga medarbetare, något som elektrikern Christoffer Odljung fått uppleva under sin tid på företaget. 

BT-El-Nacka-sjukhus-Christoffer-Odljung_9-webben

Christoffers karriär på företaget inleddes med en praktikperiod som sedan övergick till en fast anställning. Sedan dess har 11 år passerat, och Christoffer belyser hur bra han fortfarande trivs på företaget. Just nu arbetar han på Nacka Sjukhus, ett löpande projekt som består av en mängd varierande arbetsuppgifter. Ansvarsområdet är stort och han innehar rollen som elektriker. Den stora variationen är något som Christoffer verkligen uppskattar i sin arbetsroll. Arbetet innefattar även högt ansvarstagande och fokus. 

– Jag tycker att det är roligt att det är så varierande och brett, det kan vara allt från att installera brandlarm till mer avancerade installationer. Det är kombinationen som bidrar till att jag fortsätter lära mig och utvecklas, berättar Christoffer.

En arbetsmiljö som främjar utveckling

Hans ansvarsområden sträcker sig dock längre än elinstallationer, Christoffer ansvarar även för kontakt med olika leverantörer på plats och för upplärning av praktikanter och lärlingar. Något som ger utrymme för ytterligare kompetensutveckling.

Ibland har jag en tendens att prata fort och mycket, det är något jag fått tänka på när jag ska lära ut. Idag är jag mycket mer pedagogisk och har hittat vägar för att vara flexibel, alla lär sig på olika sätt och olika fort och då gäller det att vara lyhörd för att kunna applicera rätt metoder. 

Utöver arbetet som elektriker spelar Christoffer hockey i Huddinge IK, något som stundvis kan vara mycket tidskrävande. 

BT El är oerhört förstående och har gett mig utrymme för att kunna kombinera både hockeyn och arbetet vilket verkligen har underlättat min vardag, fortsätter Christoffer.

Genomgripande fokus på mjuka värden

Att BT El gör sitt yttersta för att medarbetarna ska må bra och trivas med sitt arbete är en högst bidragande faktor till den starka sammanhållningen. Den familjära känslan präglar alla delar av företaget, från högsta ledning ut till samtliga medarbetare, oavsett roll. 

Vi fungerar ungefär som ett hockeylag. Trots att vi arbetar på olika projekt och inte träffas varje dag får vi ändå tid att sammanstråla på olika aktiviteter som BT El arrangerar, avslutar Christoffer.

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...