Bernt Eklund är en erfaren projektchef inom byggsektorn och sedan januari 2024 arbetar han som projektchef på Norr Enby Entreprenad. Med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 1991 har han en erfarenhet som gynnar både Norr Enby och partnerskapet med oss på BT El. Vi har tagit en kaffe med Bernt för att höra mer om hans bakgrund och dess fördelar.

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund

Bernts bakgrund är rotad i praktiken som snickare och har sedan utvecklats genom olika positioner och företag. Det har gett honom en unik förståelse för branschen, olika typer av projekt och dess utmaningar. Samtidigt bidrar det till att han enkelt kan förstå olika perspektiv på ett effektivt sätt under projekten.

– Det har varit spännande att ta mig an rollen som projektchef på Norr Enby. Här får jag vara del av ett mindre och familjärt bolag samtidigt som det är en utmanande miljö som jag inte är van vid i och med att jag kommer från ett större företag. Här kan jag bidra till utveckling och bygga upp strukturer och samarbeten som gynnar alla involverade parter. En trygg och säker arbetsmiljö är två av mina största fokusområden i arbetet, inleder Bernt.

Samarbetet med BT El

Norr Enby är verksamma inom byggsektorn och har arbetat med många ombyggnationer genom åren – främst hyresgästanpassningar och ombyggnationer av vårdavdelningar. Vi på BT El har varit delaktiga i flera av projekten genom åren och det är ett samarbete båda parter värnar om. Företagen delar samma värderingar kring att skapa en familjär och stöttande arbetsmiljö där alla kan känna sig inkluderade och där kommunikationen är smidig och tillgänglig för alla medarbetare, även när de inte är på byggarbetsplatsen. Bernt har varit i kontakt med oss på BT El sedan 2008 genom tidigare roller och han beskriver samarbetet.

– Det jag gillar med BT El är tillgängligheten och deras förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt. Vi har en nära dialog och ett ömsesidigt förtroende som bidrar till smidiga och framgångsrika projekt, berättar Bernt.

Norr Enbys framtidsutsikter

Trots branschens pågående utmaningar, såsom höga konkurssiffror, är Bernt optimistisk inför framtiden. Med en stabil grund och starka partnerskap ser han ljust på Norr Enbys utveckling och projekt. Genom en kombination av erfarenhet, engagemang och samarbete ser Bernt fram emot att fortsätta bidra till framgången hos Norr Enby och fördjupa samarbetet med BT El.

Linje

Relaterade nyheter

bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
BT-El-Johan-Eklund_1-webben
Medarbetare
Nyheter
10 april, 2024

Möt Johan Eklund, vår specialist på säkerhet och brandlarm!

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...