Under hösten 2020 arbetar BT El med ett omfattande projekt vid Kista busstorg som syftar till att öka tryggheten i området. Mattias Gregestam arbetsleder projektet på plats och beskriver vikten av att arbetet genomförs – för att lysa upp platsen så fler människor kan känna sig säkra när det är mörkt ute.

BT-El-kista-busstorg-ljus-trygghet_2

Expansion av ljuskällor 

Projektet innefattar flera olika delar, där BT El ansvarar för utökning och byte av belysning. Utöver expansion av ljuskällor ska platsen rustas upp genom att det ska rivas gamla stålbalkar, målas om och läggas nya plattor. Syftet är att förnya området för att öka tryggheten för resenärer och människor som rör sig i området.

– Det har varit mörkt och ruggigt på platsen länge – därför är vi otroligt glada och stolta över att vi får möjligheten att göra en insats där. Området blir lätt utsatt när det inte finns tillräckligt med armaturer och det vill vi ändra på genom att expandera belysningen, berättar Per Blom, vd på BT El. 

BT-El-kista-busstorg-ljus-trygghet_7-per-blom-mattias-gregestam

Samarbete mellan yrkesgrupper 

Det omfattande projektet bedrivs genom ett samarbete mellan flera yrkesgrupper. Arbetet kräver god samverkan och beräknas vara klart julen 2020. 

– När arbetet genomförs kommer vi att behöva stänga av vissa delar av området, det är otroligt viktigt med hög säkerhet vid den här typen av byggen med människor i närheten. Det är ett utmanande projekt att få ihop med alla yrkesgrupper och det kräver mycket problemlösning – men är framför allt väldigt roligt!, avslutar Mattias.

Läs mer om projektet

BT-El-kista-busstorg-ljus-trygghet_3
BT-El-kista-busstorg-ljus-trygghet_11

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...