Att påbörja ett nytt arbete kan kännas både nervöst och svårt – men för BT El:s nyförvärv Ermir Cani var det inga konstigheter. Med tidigare erfarenhet från branschen och god förståelse för arbetet kunde han snabbt dra sitt strå till stacken.

BT-El-ermir-cani-elektriker-elfirma-NYWEBB

Ermir har arbetat som elektriker sedan 2013. Efter ett möte med tidigare vd Per Blom lämnade han sin dåvarande anställning för nya utmaningar hos BT El – ett beslut han tog tillsammans med kollegan Alexander Ranborn. Tack vare sin mångåriga erfarenhet är Ermir van vid att arbeta effektivt och anpassningsbart – något som gjort att han snabbt har axlat sin nya tjänst.

– Att arbeta som elektriker innebär många blandade uppgifter. Det gäller att anpassa sitt arbete utifrån vilket projekt man arbetar med, det är i princip något nytt varje gång, berättar Ermir.

Utmaningen i att hitta rätt lösning motiverar Ermir till att fortsätta göra så bra ifrån sig som möjligt. I dagsläget arbetar han med bussdepåer i Märsta och Åkersberga – ett arbete som möjliggör för eldrivna bussar att ladda innan avfärd.

– Det bästa med det här yrket är att man får möjlighet att fixa så att saker faktiskt fungerar. Det gör mig glad! Utöver det gillar jag snygga resultat och nöjda kunder, avslutar Ermir. 

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...