Alexander Ranborn har tidigare erfarenhet från elektrikerbranschen, och älskar fortfarande allt från problemlösning till installation. Den första oktober 2021 påbörjar han sin resa på BT El, där hans motiverade inställning och breda kompetens välkomnas med öppna armar.

BT-El-alexander-ranborn-elektriker-elfirma-nywebb

Alexander påbörjade sin karriär som lärling för fem år sedan. Sedan dess har han arbetat som elektriker – ett yrkesval han uppskattar dagligen. Enligt Alexander är allt från installation till problemlösning roligt, och hans främsta motivation kommer från att få saker gjorda. 

– Jag uppskattar både små och stora projekt. För mig handlar det helt enkelt om att prestera och producera så bra som möjligt. Då blir allt roligt, berättar Alexander. 

Det var i jakt på nya utmaningar som han bestämde sig för att testa på ett nytt företag inom branschen. Att valet föll på just BT El var naturligt, då han kände Per Blom sedan innan. Med sig från sin förra arbetsplats fick han kollegan Ermir Cani. Övriga kollegor på BT El fick han träffa för första gången under teambuildingen tillsammans med Anders Eriksson.

– Det verkar vara ett riktigt härligt gäng här på BT El! Jag ser fram emot att lära känna alla ytterligare och att komma in i arbetet, avslutar Alexander Ranborn. 

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...