Efter en påbörjad karriär inom skolsektorn insåg Linda Englund att hon efterfrågade nya utmaningar i arbetslivet. Det visade sig att elbranschen var det hon sökte och sedan början på 2020 har hon varit en del av BT El-familjen i rollen som praktikant.

BT-El-Nacka-sjukhus-Linda-Englund_10-webben

Trots att Linda endast har varit hos BT El en kort period kände hon sig hemma redan efter första veckan. Att trivas på jobbet är en viktig aspekt för Linda och den familjära miljön som genomsyrar BT El passade henne perfekt.

– Alla är väldigt välkomnande, öppna och härliga. Det är ett gäng man längtar efter att få träffa varje dag, berättar Linda.

“Inga frågor är dumma frågor”

Linda landade snabbt i sitt arbete hos BT El och känner sig väl omhändertagen av medarbetarna hon har i sin omgivning. Under sina praktikveckor har hon fått möjligheten att skugga Christoffer, som ni kan läsa närmare om här. Christoffers mångåriga erfarenhet inom branschen och goda kännedom om BT El låg till grund för hans handledning av Linda.

– Han är en kompetent och pedagogisk handledare. Jag skattar mig lycklig som har honom som stöd i mina arbetsuppgifter. Inga frågor är dumma på en sådan trygg arbetsplats som BT El, berättar Linda.

Variation i arbetet

Linda brinner för variation i vardagen, något som var avgörande i hennes nya karriärval. På BT El får hon den typ av variation i sina arbetsuppgifter som håller motivationen på topp. 

Varje dag bjuder på nya spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter när hon är ute på fältet.

– Jag ville testa på något helt nytt, och det fick jag verkligen! Det är otroligt givande att ha ett sådant varierande arbete, fortsätter Linda.

I dagsläget arbetar Linda främst på ett projekt vid Nacka Sjukhus där hon får utföra en mängd olika elinstallationer. Rollen som praktikant innebär stort ansvarstagande, något som Linda tar sig an med ett leende på läpparna. 

– Företaget har gett mig många erfarenheter som jag annars hade gått miste om, och jag skulle rekommendera dem till alla som söker praktikplats, avslutar Linda.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Bernt-Eklund
Nyheter
7 juni, 2024

Norr Enby: En ny era för Bernt Eklund

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...
bt-el-certifierad_anlaggarfirma_brandlarm-1
Nyheter
28 maj, 2024

BT El är en certifierad anläggarfirma inom brandlarm

helena
Vi på BT El stärker teamet med Johan Eklund som en del i utvecklingen av vår nya säkerhet- och brandla...