I början av året välkomnade vi Matteus Steininger som montör. Tack vare Alexander och Ermirs varma ord om företaget valde han att söka sig hit, vilket vi är väldigt glada över! Så här några månader senare kan han konstatera att beslutet var rätt.

BT-El-Matteus-Steininger-elektriker-webben

Från lärling till montör

Matteus karriär inleddes, på samma sätt som för övriga montörer, med en lärlingsperiod. Nu i sommar blir han 3-årsmontör och självgående inom yrket. Han berättar att han trivdes väldigt bra hos oss på BT El redan från första stund.

– Jag hade hört väldigt gott om företaget och innan jag började kollade jag runt på hemsidan. Det var roligt att få läsa om alla projekt och medarbetare, det gav ett hum om hur de är som människor. Jag fick känslan av att alla verkade väldigt trevliga och det stämmer! Utöver det har jag dessutom fått bra förutsättningar för att utföra jobbet, berättar Matteus.

BT-El-Matteus-Steininger-elektriker-1

Gemensamma intressen

Hos våra medarbetare är motocross ett genomgående intresse, som drivits på av Johanna Blom som kört sedan barnsben. Under höstens teambuilding stod den fartfyllda sporten på agendan och blev en uppskattad dag med mycket skratt och glädje. Gemenskap och att ha roligt tillsammans är av hög prioritet.

– Det är roligt när det finns ett gemensamt intresse och att de har ordnat såna aktiviteter tidigare! Jag har själv kört hoj och fyrhjuling under uppväxten. Jag funderar på att ta MC-kort till sommaren – och ser fram emot att vara med på kommande företagsaktiviteter på temat!, avslutar Matteus.

Linje

Relaterade nyheter

Norr-Enby-BT-El-Johanna-Rasmus-webben
Nyheter
19 september, 2022

Ett långsiktigt samarbete mellan BT El och Norr Enby Entreprenad

helena
Norr Enby är verksamma inom byggsektorn och har arbetat med många ombyggnationer av lokaler genom åren...
220223-BT-El-Dennis_webben
Medarbetare
Nyheter
5 juli, 2022

“Ett familjärt företag – där alla känner alla”

helena
Året efter Dennis Jensen gått ut gymnasiet fann han sin väg in på BT El – nu har det gått 12 år sedan...